Bøger af Camilla PlumBøgerne kan købes i Landhandelen i Jægersborggade 17, og i netbutikken. Hvor du kan få dem signeret. Bøger som er udsolgt fra forlaget kan du være heldig at finde i antikvariater, især på nettet. Vær sød ikke at spørge os, for vi har dem ikke. |
|
Camillas Køkkenhave
Turbine 2021 |
![]() Camillas genoptrykte store bog om at dyrke din køkkenhave. |
Høst
2018 |
![]() En bog om efterårets glæder, råvarer, opskrifter, om at finde mad i naturen, fermentering, svampe, vildt, kastanjer, kvæder og mange andre skønne sæsonvarer. Du kan bestille Høst nu og få den signeret. Turbine forlag 2018. |
Mors mad: SOMMER
2017 |
![]() En bog om sommerglæder og sommermad, krydderurter, tomater, om at fiske, sanke, plukke. Nye kartofler, sommermad, om at sylte, om kombucha og kefir, bær og hyldeblomster, mmm. Camillas børn Asta og Niels har også leveret et par kapitler til bogen, om deres særlige kompetencer. Du kan bestille Sommerbogen nu og få den signeret. ca. 300 sider med fotos af Anne-li Engstrøm, Gads forlag. |
Sylt! Tomat Chili |
![]() Hver sensommer og efterår bugner drivhuse og haver af alt for mange chili og tomater på een gang, her er en lille bog om vidunderlige måder at få dem til at holde sig på, til trangere og mørkere tider. Og nogle fine retter du kan lave med dine hjemmesyltede sager. |
Ælle Bælle FrikadelleHelt ny og gennemrevideret 3. udgave af den populære bog fra 1997, der har placeret sig som en klassiker med stadig appel til nye generationer af forældre. |
![]() |
Sødt
Ny udgave af Camillas hyldest til alverdens søde desserter, frugter og bær, kager og is. En stor samling af desserter. Illustreret med mange fotos. |
![]() |
Et Ordenligt Brød
En grundig bog af Camilla Plum om alle former for brød, med afsnit om dyrkning, mel, hævemetoder, kornsorter, og arter, og anvendelse af brød i maden. |
![]() |
Cook Scandinavian
Med sektioner om grøntsager, krydderier, urter, bær, frugt, kød, fisk, skaldyr, æg og sæsonbestemt bagning er dette den ultimative guide til skandinavisk madlavning. |
|