Flere krydderier og opskrifter…

Krydderierne kan købes i netbutikken…

Amchoor

Er et tørret pulver af umodne grønne mango. det er aromatisk og syrligt, og bruge ssom dfrys på frisk frugt , i raita, Chaat, eller i Lhassi.

Mangolassi med amchoor

til 6 personer

1 l yougurt naturel

2 modne mango/mangopulp

1 spsk limesaft

3-4 spsk rørsukker efter smag

1 tsk amchoor

Skær kinderne af mangoen, dernæst siderne, og skræl stykkerne. Skrab kødet fra stenen og kom alt mangokødet, yoghurten, saft og sukker i blender eller foodprocessor-og kør til det er jævnt, skummende og lækkert. Smag til med sukker. Kom i høje glas med isklumper og drys med amchoor, der er et aromatisk pulver af tørrede sure mango.

Mangopulp på dåse er et ok alternativ. Brug 2-3 dl. Resten kan fryses til en anden gang, eller fryses til mangois.

Sur salt lassi med amchoor

I Indien får man lige så tit lhassien sur og salt, det er meget læskende på en varm dag. Brug opskriften ovenfor, men udelad mango og sukker. Dyp kanten af glassene i limesaft og flagesalt inden lhassien kommes i.

Flere krydderier og opskrifter…

Krydderierne kan købes i netbutikken…