Gårdbutikken

Åbningstider

Se åbningstiderne på forsiden…

Min Butik

I gårdbutikken har vi alle vores egne produkter:

Planter af alle slags, efter sæsonen. Bøger, Kombucha, Kefir, Jun, Surdej, Eddikemor, og alt til fermentering, Kød og pølser, selvpluk, æbler, syltevarer, krydderurter, krydderiblandinger og honning.

Desuden har vi alle mulige spiselige specialiteter lige fra frisk grønt og frugt, krydderier, ting til bagning og køkken, gaveartikler, sæber, havesager og ikke mindst frø.
De mærkelige og vidunderlige ting jeg anbefaler i mine opskrifter kan næsten alle fås her.

Man kan bestille fra netbutikken og afhente i gårdbutikken eller bare komme og handle.

Bøger fra egen hånd

Bøger af Camilla Plum sælges i butikken. Signeres gerne. Også bøger i Netbutikken.

Honning fra bierne

Honningen kommer fra bistader der står lige omme bagved frugtplantagen. Bierne ejes og passes af Peter Sjøgreen, som også presser ,  tapper og leverer honningen tilbage til os selv. En ordning vi er lykkelige for. Honningens egenskaber varierer fra år til år og med tidspunktet for presning slyngning. Den ypperligste honning får vi fra frugttræernes blomstring i maj. Du kan læse mere om honningen her…

Lammekød

Vi har ca. 60 moderfår, som hvert år producerer 1–2 lam hver. Lammene slagter vi løbende henover året, så man kan bestille ferske halve lam hver måned til afhentning i gårdbutikken.

Efter slagtning får de lov til at hænge en lille uges tid for at sikre mørt kød. Sælges som frostvare halve, ferske lam.

Ungarsk uldsvinekød

Når man får lejlighed til at opleve hvor energiske, muntre og nysgerrige vores grise er på friland, mister man enhver lyst til at tænke på hvordan dette lands ufatteligt mange millioner slagtesvin lovligt produceres.

Vi har en blanding af Ungarsk uldsvin og dansk landrace som giver svinekød af ekstraordinær god kvalitet. Grislingerne  er stribede som vildsvin om foråret, vokser langsomt til, og får alle mulige varianter af pels. Vi sælger kødet i gårdbutikken. Og man kan købe ¼ grise i netbutikken i sæsonen til afhentning i gårdbutikken.

Syltevarer

Vi sylter, tørrer, salter og tryller gårdens produktion af frugt og bær, chili og tomater, blomster og krydderurter om til krydderier, kryddersalte, tørrede produkter sødt og surt syltede delikatesser, en del kan købes Netbutikken.

Krydderi-
blandinger

Stort sortiment af egne krydderiblandinger, i butikken og i netbutikken.

Frø

Man købe frø i netbutikken til 900 forskellige grøntsager, krydderurter, chili, blomster og tomater.
Man kan også bestille dem der og afhente enten på gården.

Tomater

Vidunderlige, smagfulde og sunde tomater er en af vores specialiteter, vi sælger frø af vores sjældne og særlige 165 sorter tomater hele året, både i gårdbutikken, og i netbutikken.
Om foråret og i forsommeren har vi flotte tomatplanter til salg i planteskolen, og i netbutikken.
Det er klogt at bestille dem i god tid i netbutikken.

Chili

Vi dyrker chili i stor stil, og har ca. 140 sorter chilifrø til salg i gårdbutikken og i netbutikken hele året, Om foråret har vi chiliplanter til salg i planteskolen, Resten af året har vi tørrede chili, chilisalte, chilisaucer, syltede chili, en del sælges også i netbutikken.

Fødevare-
kontrollen

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter