Del på Facebook

Nyhedsbrev, denne gang om alt muligt andet end frø & Ugens Tilbud

Tilbud finder du til sidst i nyhedsbrevet

Gårdbutikken har ret sjældent åbent her om vinteren, men når vi har kurser benytter vi lejligheden; Så vi har åbent i morgen d 14, hvor vi har fermenteringskursus og igen den 28 Januar 10-16.00, hvor vi holder kombucha og Kefir Kursus.

Lige nu handler vores verden ikke om ret meget andet end frø, hvordan vi får dem hurtigt nok ned i poserne, og ud af døren til tiden. Men derfor er der også andet både i tilværelsen og i netbutikken.

Nye Krydderiblandinger

Asta arbejder lige nu ret intenst på at kreere en helt ny serie krydderiblandinger som udkommer så snart vi har fået dem testet igen, et par gange, og alle på matriklen er enige om at de ikke kan blive bedre. Når vi har lavet nye labels til dem er de klar, og det glæder vi os til, det er et par år siden, vi lavede nye krydderier.


Tørrede øko Gurkemeje knolde

I mellemtiden har vi fået et parti økologiske Tørrede gurkemeje knolde hjem, en meget sjælden vare i Danmark, de er smukke, og stenhårde, de holder i årevis og du kan bruge dem i maden, smoothies, shots og sågar tage bad i dem, og være knald gul i ugevis. Man kan rive dem med et godt rivejern, eller lægge dem i blød natten over, så kan de komme lige ned i en ingefær- Gurkemeje shot.


Ingefærplanter i mange afskygninger

I samme familie som Gurkemeje Ingefærfamilien har vi skaffet nogle helt vidunderlige planter hjem. Zeosdary, der bruges som krydderi i Indien, og 3 andre slags meget smukke og overdådige ingefær fætre og kusiner, med duftende blomster og spiselige blomster og for nogles vedkommende; blade og knolde.

Fermenterede Sorte Hvidløg

Vi har fået de mest velsmagende øko sorte fermenterede hvidløg hjem, jeg har smagt. Hele hvidløg som afslører et stort duftende indre, de har konsistens som svesker og smager af hvidløg naturligvis, men også soya, lakrids, svesker, milde tørrede chili, shaggtobak, tørrede svampe, kort sagt sexet. Brug dem i marinader, på brød, smurt ovenpå grillet og stegt kød, i pasta, i sauterede grøntsager og ikke mindst med svampe.

Øko Læggekartofler

Vi har et stort udvalg af læggekartofler i mange gamle sorter, nye sorter, og i alle mulige farver og faconer. Find dem i netbutikken.

Øko Citrusfrugter

Vi har stadig Friske øko pomeranser og bergamoter, og som noget nyt øko lime og de labre små øko kumquats, leveret lige til døren. Du finder dem her.

Vores bedste vinteræbler Belle de Boscoop

Vi har meget flot enorme Belle de Boscoop æbler, fra vores egen plantage og de er allerbedst her i Januar - Februar hvor de bliver sødere og ikke længere er madæbler men også spiseæbler. Køb fra 4 kg i vores netbutik.

Den fineste Engelske Jute, Hør Snor og Sejlgarn fra Nutscene

Til haven, gården og gaden, Nutscene laver den bedte kvalitet, og vi har et meget stort udvalg, som lige er kommet hjem i de vildeste farver. Se det store udvalg i netbutikken.
Cleopatras Sminkebord


Valmueæbestift- Da jeg sidst var i Marokko i November, tog jeg nogle dejlige ting med hjem. Bl.a har vi, de fineste små nuttede lerpotter med et lag tørret rødt valmue kronblads pulver i. Dyp en finger eller pensel i vand og brug valmuepulveret som en meget holdbar læbestift eller rouge.

Alepposæbe- ren olivenoliesæbe fra Aleppo, som har været lavet på præcis samme måde siden oldtiden. Brug den til huden, håret, og tøjvask af sarte tekstiler.

KaJal- er det same som Kohl, bare indisk, en naturlig eyeliner som man har brugt siden oldtiden, til både kvinder, mænd og børn, lavet af kul, ghee og ikke ret meget andet.

Arabisk ren henna- ren henna til at farve håret med, og Hennatuber til at tegne smukke mønstre på negle og hænder.

Terracotta fodfile- ikke fra Marokko, men fra Indien har vi fået de fineste fodfile, uoopslidelige i teracotta.Dahliaknolde

I år har det for første gang været muligt at finde et godt udvalg af økologiske Dahliaknolde, og til en rimelig pris, jeg har også en hel del som ikke er øko men der komer flere hele tiden, og jeg håber at kune have udelukende øko dahlia til næste år. Find dem her.

Friske øko æg Fra gården

Til gæde for dem som bor i nærheden af Gården har vi lavet en lille bod inde i Porten, hvor man kan købe æggebakker til 6 æg for 20.- og til 30 æg for 100 kr.
æggene kan man tage gratis med når man har købt æggebakken.

Tilbud !

Fra 12/1 til og med den 22/1 til kl 24 giver vi gratis fragt på alle køb på min 1500.- i netbutikken.

Alle bestillinger med frø får 4 gratis gaveposer med skønne frø med i købet.

Forhåbningsfulde hilsener
Camila Plum

Del på Facebook

Find os på Facebook