Del på Facebook

Dyrk kulørt!

4 poser gratis frø til afgrøder med fine farver!

Del gerne dette på Facebook eller andre medier, hvis du skulle få lyst.

Farvestoffer er godt for os af den helt indlysende grund, at vores immunforsvar er lavet af planters immunforsvar, som meget ofte også er farvestoffer. For at få det hele til at glide ned, har de malet sig selv i de fineste farver, som oven i købet smager godt, og det er på et ubevidst urplan vel derfor, at vi simpelthen synes, at farver er smukke og dejlige og har lyst til at sætte tænderne i dem.

Vi morer os hvert år med at lave bede i særlige farver – orange, lilla og gult har vi haft, og i år bliver der et rødt og et sort bed i min køkkenhave. En salig blanding af grøntsager, krydderurter og spiselige sommerblomster i fine rækker mellem hinanden.

Der er ufatteligt mange muligheder, som man kan se i min netbutik, og i den kommende uge og frem til og med den 14. februar er der 4 gratis gaveposer med særligt kulørte afgrøder til alle, der køber for mindst 500 kr. havehalløj ekskl. porto i min netbutik.

Gaveposer i denne uge

  1. En sort tomat, som alle smager af langt mere end de røde, netop fordi de mørke farvestoffer smager så godt.
  2. En grøn/gylden tomat, som har den fineste grønne farve med gyldne striber, når den modner, og en helt særlig smag af modne stikkelsbær, ferskener og så tomat selvfølgelig.
  3. Indianermajs, som er traditionel spisemajs med kerner i blå, gul og hvid og ofte lidt flere farver. Som unge er de en fin spisemajs, senere kan man beundre dem eller lave tortillas af dem.
  4. Og en pose meget fin gammel sort ærter, ‘Black Badger’, som har de mest vidunderlige lilla-violet totonede, spiselige blomster – hele toppen kan spises, og der kommer nye blomster så længe, man plukker.

Hvis du køber for mindst 1.000 kr. ekskl. porto, får du det leveret gratis. Vi refunderer portoen, når vi sender din pakke.

Røde, blå og grønne hilsener
Camilla

Del på Facebook

Find os på Facebook