Del på Facebook

Selvpluk, hvidløg, lammeskind, blomsterløg, lammekød og kattekillinger

Selvpluk af øko-æbler

Det er et godt æbleår. Sæsonen er begyndt, og der er mange æbler i mange sorter i år. Kom og pluk! De koster 25 kr. kg – 10 kg for 200 kr. Du kan plukke æbler alle dage kl. 10–16.00 undtagen søndag.

Hvidløg til at sætte i din have skal bestilles nu

Vi har rent faktisk ikke så mange, som vi plejer. Mange af de fine prydløg smager intenst af hvidløg og bliver brugt som hvidløg andre steder i verden. Du kan se alle de forskellige hvidløg her…

Og du kan læse alt om at dyrke hvidløg her…

Fine, store, pelsede lammeskind i mange farver

Vi har fået garvet en hele masse øko-skind fra vores egne får og lam i mange farver – også meget store, størrelser og i mange grader af vamsethed. De koster mellem 750 kr. og 1500 kr. og har en meget fin kvalitet. Du kan komme og se dem i gårdbutikken.

Forårsløg

Det er nu, du skal bestille forårsløg. De skal lægges i de næste uger, og jeg har taget rigtig mange meget fine løg hjem – de fleste i vilde arter, som ikke er så ønskindede og besværlige som de mere forædlede og større sorter. Se udvalget her…

Fødselsdagsønsker

Jeg fylder 60 år om nogle dage, og jeg har to meget intense fødselsdagsønsker, udover fred i verden og glade børn.

Første ønske:
Hvis der nu er nogen, som gerne vil glæde mig – og i anden omgang sig selv med noget virkeligt dejligt, velhængt, økologisk lammekød – så ville jeg meget gerne have slagtet en hel masse af vores meget fine lam. De kan bestilles i netbutikken. De har gået på græs og modermælk siden maj, og de er fine og store nu.

Det andet ønske er, om der skule være gode hjem derude til vores alt for mange kattekillinger.

Der er blevet født lige lovlig mange i år, så mange at jeg for første gang tager nogle af mine hunkatte til dyrlægen her i efteråret og får dem steriliseret.

Men lige nu har vi skønne kælne killinger i alle størrelser, farver og personligheder. Kom og kæl med dem!

De venligste hilsner
Camilla og Co.

Del på Facebook

Find os på Facebook