Del på Facebook

Syltebog til en 50’er, forårsløg der bliver i din have og sensommermiddag på Fuglebjerggaard med Camillas skønne mad

Lidt billeder fra vores fine stand i Kødbyen til Copenhagen Cooking sidste weekend. I denne weekend laver vi ballade på gården i stedet. Søndag har vi Store Sylte- & Fermenteringsdag, som man kan melde sig til her…

SYLT!

Min lille bog Sylt, som udkom sidste efterår, er på tilbud så længe lager haves til 50 kr. Den handler primært om at konservere overfloden af chili og tomater i disse uger, men der er en grundig instruktion i fermenteringsteknikker, saltning, tørring, henkogning m.m., som man også kan bruge til andre råvarer.

Bestil den i netbutikken…

FORÅRSLØG, smukke, spiselige og nemme

Du kan bestille de fineste forårsløg nu.

Forårsløg, i mange sorter, mange arter, men i beskedne mængder. Og så har jeg udvalgt efter at de er nemme, hidføre og rent faktisk breder sig i stedet for at forsvinde igen.

De vilde – og de sorter som er tæt på – de vilde tulipaner, narcisser og krokus – trives bedre i haven. De vil brede sig, hvis de har det godt, og blive til tæpper med tiden.

De vilde arter er ikke så store og prangende, som de store påskeliljer og tulipaner, men de blomstrer længe og er henrivende på en helt anden måde end de store sorter.

Jeg har også udvalgt de allerfineste store tulipaner, selvom de måske ikke varer så længe i haven, og især har jeg valgt rigtig mange af de liljeblomstrende tulipaner, som udover at være yndefulde, også har en fin overlevelsesprocent.

Jeg har klog af skade ikke købt så mange som sidste år, så hvis man er kræsen, så skal man også være hurtig. De kommer hjem i uge 39, hvor vi sender dem ud.

Se udvalget her…

Høstmiddag!

Der er stadig pladser til vores sensommermiddag den 3. september.

Vi laver skøn mad, med vores egne råvarer, buffet med langtidskonfiteret lam, uldgris, salater, grøntsager, pestoer, pickles, fermenterede grøntsager, græskar, masser af tilbehør, nybagt brød, og desserter med vores bær, blommer, æbler…

Vær velkommen
Camilla & Co

Del på Facebook

Find os på Facebook