Del på Facebook

Pluk Dybdahl-jordbær. Jordbærdag. Spis den dejligste sommermiddag med familie og venner hos Camilla og Co.

Der er jordbær, og på grund af tørken er de helt vidunderligt aromatiske. Lige nu er der Zefyr og Dybdahl.

Selvpluk har åbent hver dag – undtagen søndag 10–16.00, og der er rimelige dagspriser. Tag gerne selv skåle med.

Jordbærdag!

Den 25. juni har vi den årlige jordbærdag – jordbærdesserter, salater og jordbærkombucha, kefir, og mælkekefirkoldskål med masser af jordbær – kom og smag!

12–15.00: Camilla fortæller om dyrkning, smag og sorter, og vi demonstrerer og deler – store – smagsprøver ud på skønne ting, man kan lave med sine jordbær, både mad, fermenterede labre drikkevarer og desserter med masser af jordbær, krydderurter og andet dejligt. Kaffe og the ved ankomsten inkl.

Man kan plukke jordbær til at tage med hjem i marken – udenfor programmet.

Børnebilletter og voksenbiletter kan bestilles her…

Sommermiddage på bøflandet
Pop up-middage med den grønneste, friskeste sommermad

Nogle gange om året folder vi vores gastronomiske univers ud i den mest overdådige buffet med salater oh grøntsager, krydderurter og alt muligt vidunderligt tilbehør og nybagt brød, og det er rigeligt til dem, der ikke spiser kød, men vi griller også vores eget lamme- og svinekød, ude eller inde efter vejret, og slutter af med en lige så overdådig dessertbuffet.

Vi laver helst mad af vores egne grøntsager, urter, blade, blomster og bær og kød.

Billetterne er inkl. en velkomstdrink af bl.a. vores egen cider, jun-kombucha, mynte og citronverbena, og den kan fås både med og uden alkohol.

Vi har en ikke alkoholisk bar med vores egne limonader, kombuchaer, jun og kefir, brygget med bær og rabarber, krydderurter og blomster, og de smager bare fuldstændigt henrivende, og passer til mad. Og naturligvis også et udvalg af passende vine og cider, som kan fås a la carte.

Du kan vælge mellem to seatings:
Kl. 17.30 for børnefamilier, som slutter 19.30, så alle kan komme hjem i god tid. Det var en stor succes sidste år, børnene leger lykkelige rundt med killingerne, når de har spist, forældre kan slappe af et øjeblik og nyde sommeren.

Kl. 20.00 for voksne og store børn, som kan blive hele natten, hvis man har lyst.

Vi serverer i den store lade, som om sommeren bruges til fester, selskaber og alle mulige arrangementer.

Der er begrænsede pladser, så det er klogt at bestille nu…

Og en høflig henstilling: Du vil gøre os en helt kolossal tjeneste ved at dele dette her på det Facebook. Link du finder oppe i hjørnet, eller bare måske sende det videre til dine nærmeste. Tak for hjælpen.

Camilla og Co.

Del på Facebook

Find os på Facebook