Del på Facebook

Alt om fermetering og de sidste øko-tomatplanter til 25 kr. i planteskolen – så længe lager haves.

Vi har stadig nogle meget fine, store-øko tomatplanter tilbage. De er sat ned til 25 kr…, for nu skal de ud af døren. Vi skal bruge drivhuset, de står i, til vores egne tomatplanter. Kom forbi planteskolen. Maks. 10 planter pr. familie.

Kære læsere, hermed et nyhedsbrev, som næsten udelukkende handler om fermentering. Hvordan man bruger de sære kulturer, en del opskrifter, noget vores nye JUN-kombucha og vores kurser i fermentering.

Alt om fermentering og JUN, den nye kombucha

Hvis man er gammel fermenteringsnørd, kan man finde ny inspiration på de links, der ligger nedenfor – ellers er det jo bare at komme i gang, Fermentering er ikke ligefrem raketvidenskab, mere som troldmandens værksted, sjov og ballade, opfindsomhed og eksperimenteren, lige noget for mig. Og rigtig mange andre.

JUN er en lidt anden slags kombucha, som vi har skaffet hjem under store pinsler, for nyligt, den vokser sig fin og stor, og vi har nu nok til at sælge af den.

Den er lettere, mere sprudlende og langt mere aromatisk, mindre eddikeagtig end den almindelige kombucha, og så lever den af grøn the og rå honning. Den gærer hurtigere, og behøver ikke så meget varme, som den kombucha man kender.

Man kan naturligvis også lave almindelig kombucha med grøn the og honning, men det giver et meget anderledes resultat.

Sandor Katz Fermenteringskursus

Og så skal man ikke glemme, at fermenteringsguruen over dem alle, Sandor Katz, holder fermenteringskursus på Fuglebjerggaard d. 9. juni.

Man kan bestille plads her…

Og her kan du læse om vores egne fermenterings- og syltekurser…

Her kan du læse lidt om fermentering…

Her kan du læse om, hvordan man gør med de forskellige kulturer og opskrifter lige til at bruge…

Her kan du se hvad vi kan tilbyde af fermenteringskulturer, grej og tilbehør…

Og her kan du se min lille bog SYLT, som indeholder alt om konservering, herunder fermentering, af dine chili og tomater. Opskrifterne kan jo også bruges til alle mulige andre grøntsager (-:

God fornøjelse
Camilla Plum

Del på Facebook

Find os på Facebook