Del på Facebook

Pinse. Store Havedag. Øko-tomatplanter – nu også med posten.

Vi har åbent både lørdag, søndag og mandag i pinsen kl. 10–16.00.

Økologiske tomat- og chiliplanter

Vi har drivhuset fuldt af 65 sorter skønne økologiske tomatplanter og og 120 sorter økologiske chiliplanter. Vi sender gerne tomatplanterne med posten. De kan bestilles i netbutikken…

Chiliplanter er for skrøbelige til at sende. Dem må man komme og købe her på gården.

Store Havedag – 4 timers Inspiration, viden og haveglæde

14. maj kl. 12–16.00

En dejilg, nyttig, smuk inspirerende og instruktiv havedag på landet, mellem blomstrende æbletræer, bier der arbejder og små, nye lam. Det bliver ikke yndigere.

I år har vi besøg af Anja Barfod, som er en meget populær, vidende og munter TV-vært på TV2 Fri, hun er også udlært som gartner her på gården, og vi ved, hvor knalddygtig hun er. Hun vil fortælle om, hvordan man laver sin almindelige have om til sit eget paradis.

Birgit Reimer, som har en af de dejligste staudeplanteskoler i landet,, Caroline Mathildestiens Planteskole, kommer og fortæller om ‘Stauder der Holder’. De nemme, vidunderlige stauder, hvordan man kan sætte dem sammen, og har både lidt stauder og bøger med man kan købe med hjem.

Camilla fortæller om det spiselige staudebed og flerårige spiselige planter i det hele taget, og viser rundt i sin spiselige have,, med små smagsprøver og megen snak undervejs.

Asta brygger de skønneste sommerdrikke af krydderurter, chili og blomster, med smagsprøver, og gartnerne demonstrerer planteformering og svarer på 1000 spørgsmål, vejleder og er helt urimeligt søde og vidende.

Kaffe, the og hjemmebagt rabarberkage er inkluderet.

Man kan bestille en billet på forhånd eller komme og købe dem på dagen. Kom præcis – kaffe/kage serveres kun kl. 12.00.

Du kan se hele programmet og bestille billetter her…

Planteskolen åbner kl. 10.00 og er fyldt med spiselige planter af alle mulige slags Spiselige løgplanter, spiselige stauder, fine botaniske tulipaner, krydderurter i alle mulige afskygninger, sære og sjældne bærbuske og frugttræer. Seek and thou shall find. Og også noget, som man nok ikke skal spise.

Cafeen har åbent d. 14., 15. og 16. maj kl. 10–16.00 og serverer nybagt brød, ostemadder, pølsemadder og skønne kager, hjemmebrygget cider, hyldeblomstsaft, krydderurtesafter, kaffe og the.

Butikken er åben, fyldt med lammeskind af egen avl, frø, vore eget kød og pølser, mel og kryddererier.

Og det er bare at komme forbi og nyde foråret på landet.

Del på Facebook

Find os på Facebook