Del på Facebook

Sylt igennem, Ny syltebog, Spis hos Camilla 12. september og Forårsløg

Først en lile reminder: Sylt igennem! På lørdag 10–16.00

Vi har vores store syltedag på lørdag, hvor vi sylter, salter, fermenterer og tørrer gårdens overflod hele dagen. Man kan komme og være med, lære en masse, smage på sagerne, og hvis man hjælper til, så får man nogle glas med skønne sager med hjem og lidt frokost med i købet. Eller man kan komme og kigge på, som man lyster.

Du kan melde dig til her…

Ny bog om at konservere tomater og chili

Om få dage udkommer min nye, lille bog om skønne måder at bevare sine chili og tomater på, så man beholder noget af sæsonens overflod til trangere tider. Saucer, henkogning, syltning, tørring, fermentering, m.m.m. og retter, man kan bruge sine fine, hjemmelavede produkter til. Som altid illustreret med Anne-li Engstrøms smukke fotos.

144 sider. 180 kr. Forlaget Vandkunsten

Du kan bestille bogen her…

Sensommermiddag hos Camilla

Den 12. september holder vi sommerens sidste restaurantaften, hvor vi laver en overdådighed af dejlig mad af alt, hvad gården kan præstere, og lidt til. Der kommer lammetangia – altså vores egne fine lam bagt i et lille døgn i lerkrukker i gløder – fisk fra Gilleleje, blommer, de første æbler, bønner, courgetter, tomater, agurker, selleri, dildkroner, chili, citronverbena, mynte, persille, rønnebær, salater, masser af spiselige blomster., nybagte brød, desserter og kager på menuen.

Du kan melde dig til her…

Forårsløg

Jeg har fundet en ny og virkelig god og billigere leverandør af løg til forårsblomstringen. Og jeg har bestilt det mest overdådige udvalg af løg, man ikke lige finder andre steder. 174 arter/sorter af de mest vidunderlige, sære, smukke nemme og helt særlige løg. Mange er spiselige, de fleste er rimeligt sjældne, og så har jeg koncentreret mig om løg, som vil brede sig i din have. Botaniske, dvs. vilde arter, eller krydsninger, som er tæt på vilde arter af både narcisser, tulipaner, krokus og Allium m.m. Det er klogt at bestille nu, for der er meget at vælge imellem, men ikke så mange af hver.

Du kan se dem her…

Sensommerhilsener
Camilla Plum

Del på Facebook

Find os på Facebook