Del på Facebook

Sommerferie på landet. Pluk bær, spis kage, og sig godmorgen til dyrene.

Den store jordbærdag

27. juni kl. 12–15

3 timer i jordbærhimlen. Vi dyrker 4 skønne gamle sorter jordbær, Dybdahl, Zefur, Korona og Senga Sengana. Camilla viser rundt og laver kogedemonstration af kager og desserter – og lidt salater med jordbær i massevis. Solide smagsprøver!

Se mere her…

Hver lørdag 10–16.00.

Kom forbi og nyd vores sted, og tag børn og venner, koner og mænd, gamle tanter og onkler, bedstefædre og -mødre, oldebørn og umulige teenagere med under armen. Vi har nok noget, som alle synes er dejligt at opleve. Og vi synes, det er dejligt, i kommer og benytter jer af det.

Der er gratis adgang, over det hele, til at komme og nyde frugterne af vore arbejde, og man kan frit gå rundt i haven, i drivhusene, markstier, kigge på dyrene og i pluk selv-marken.

Traktørstedet

har åbent hver lørdag, hvor man kan spise frokost, gå en tur og kigge på dyrene – kattekillingerne, grislingerne, lam og får, hønsene – og ende med at spise kage og drikke kaffe i cafeen igen. Vi har altid noget, som børn kan lide at spise på menuen.

Vi laver de skønneste ice-teas af krydderurter og blomster fra haven, vi bager kager af vore eget mel, bær og frugt, vi serverer ostemadder, pølsemadder, salater fra haven, æg fra hønsegården, og vi er gode til det.

Man kan holde en fødselsdag, mødes med venner og familie hos os, og få en dejlig dag ud af det.

Planteskolen

er fuld af planter, man kan plante med det samme, også i en sommerhushave, bær og blomster, planter, som ikke kræver den store pasning, planter der trives i sandjord, skovbund, spiselige planter, du vil have glæde af i mange år, og krydderurter og blomster, som man kan spise med det samme. Vi potter gerne om i en skøn italiensk håndlavet potte, hvis du vil give dem væk eller bare have en fin potte til terrassen.

Godmorgen dyr

Hver lørdag kl. 9.00 for børn og voksne
– inden resten af gården åbner. Vi går rundt og er med til at fodre dyrene, samler æg, man kan holde en høne og kommer meget tættere på dyrene, end man ellers kan.

Jordbærselvpluk åbner lørdag den 4. juli!

Da det stadig er februar udenfor, lader de store mængder jordbær vente på sig, men vi har rigeligt nok til at åbne for selvpluk lørdag den 4. juli. Jordbær koster 40 kr. pr kilo, så det er ikke de billigste jordbær i landet, men hvor kan man ellers få økologiske Dybdahl?

Selvplukmark

Lidt senere på sommeren åbner vores store selvplukmark, hvor man kan plukke blomster, krydderurter og kål.

Bagerbutikken på gården

Vi bager de smukkeste, seje, storhullede surdejsbrød, de letteste luftige kardemommeboller, rugbrød og de fineste blomsterpyntede og mest saftige kager med masser af frugt og bær fra marken og haven. Lagkager, citronkager, tærter, chokoladekager. mandelkager, hindbærsnitter…

Du kan spise det hele hos os, du kan tage det med hjem, og hvis du skal bruge til et helt selskab, må du gerne lige bestille det på en mail først.

Vi har kun åbent lørdag, men hvis du skal bruge en hel kage eller mange brød, kan du bestille det og hente det andre dage også.

Gaardbutikken og souhken

I butikken har vi vores eget kød, et meget stort udvalg af økologisk ost, man ikke ser andre steder, nypresset honning fra forårets æbleblomstring, æg, friske krydderurter, nymalet mel, hjemmesyltede sager og så alt det andet, frø og køkkengrej, krydderier fra hele verden.

Og så er krydderiafdelingen i gårdbutikken nok det nærmeste, man kommer på en soukh- eller krydderibasar på disse breddegrader. Fyldt med sære og vidunderlige krydderier, vores helt særligt grillegnede rubs til både grillet kød, fisk og grønt, theer og urter…

God sommer – eller hvad det nu er
Camilla og Co.

Lige et par småting, så vi ikke behøver være bekymrede, og ikke behøver at sige det:

Lad hunden blive hjemme, så den ikke skal sidde i bilen en varm sommerdag.

Løsgående børn forærer vi – når nu forældrene alligevel ikke holder øje med dem – en kop stærk kaffe, en etkilospose med kulørt slik fra Haribo og et gratis levende lam til at tage med hjem.

Man kan naturligtvis ikke ha’ sine egne drikkevarer og mad med.

Del på Facebook

Find os på Facebook