Del på Facebook

Tomatplanter og chiliplanter på tilbud nu på fredag og lørdag.

Kom på landet og få en dejlig udflugt ud af det.

Spis dejlig mad i cafeen.

Og se fårene blive klippet – for slet ikke at nævne de 130 lam i alle mulige farver som spæner rundt.

Og vores 9 underskønne stribede grislinger, som nu er store nok til at mor og mormor ikke hele tiden holder dem inde i hytten.

Det er lidt tidligt med knaldtilbuddene, jeg ved det, men vi skal af med tomat- og chiliplanterne nu, til gode hjem, og helst i en fart., så der er ingen grund til at trække pinen ud. En del er udsolgt, men ikke ret mange.

Tomatplanter: 40 kr. 10 stk. 350 kr.
Chiliplanter: 50 kr. 10 stk. 450 kr.

Vi har just haft den dejligste tomat chilidag med mange gæster, demonstrationer af chilisaucer, og smagsprøver på hvad de kan bruges til, kaffe og en herlig kage, som desværre ikke som lovet kunne være rabarberkage – de er bare ikke store nok endnu ude i haven – men en lagkage med råsyletede bær fra sidste sommer, der var stor fortælling om hvordan og hvorledes med planterne og sorterne. Og vores nye system med forudbestilling af tomat- og chiliplanter var en stor lettelse for både os og gæsterne.

Men vi har stadig temmelig mange planter tilbage, og vi vil gerne af med dem, for det store drivhus de står i skal vi jo meget snart have plantet vores egne tomater ud i.

Så kom forbi. Vi har åbent både store bededag den 1. maj og lørdag den 2. maj i planteskolen, gårdbutikken og i cafeen, hvor vi serverer kaffe og the, kager, æggemadder med nylavet kørvel-purløgsmayo og varme hveder. Alt øko naturligvis.

Du kan finde opskrifter på både varme hveder og kørvelmayoen nederst i nyhedsbrevet.

Og så har vi tilbud på rigtig mange af vores chili- og tomatfrø til 15 kr., du kan finde dem under TILBUD i netbutikken, og de er også på tilbud i gårdbutikken den 1. og 2 maj.

Fårene blir klippet den 1. maj mellem 10–16.00

Hvis du vil ha en plasticbære pose med uld med hjem, så kan du få det!

Verdens bedste safran

Den skønne safran fra Kashmir går for langsomt, og det er en skam. Vi har den til 50 kr. mod normalpris på 85 kr. for et gram, både i gårdbutikken og i netbutikken den næste uges tid.

Æggehimlen!

Vores høns har overlevet!
De sidste to år er mine nyindkøbte høns enten taget af ræven eller nogle skumle typer i en lastbil, tro det eller ej, men i år er de i fineste form alle 185 styks og lægger en ufattelig masse æg.

Dem må vi ikke sælge. men du kan få dem med hjem pivgratis, hvis du da køber en af vores – indrømmet – ret dyre æggebakker. De er af en helt særlig kvalitet og koster 22 kr. for en med plads til 6 æg. Hvis du så er glad for din æggebakke, men synes at der mangler noget, så må du hjertens gerne få 6 æg ned i den, helt gratis. Du skal bare vide, at de kan være rimeligt farlige, for de er jo ikke kontrolleret, den der kontrol som gør æg fra burhøns osv. helt fine og gode, bare ved at de bliver kontrolleret.

Ny afdeling i planteskolen med flerårige spiselige planter

Vi har lavet en helt ny afdeling i forlængelse af planteskolen med alle de flerårige spiseligheder.

Spiselige stauder, kål, løgplanter osv, alt det der er flerårigt, bare skal plantes een gang for alle, og så er der mad de næste mange år.

Udplantplanter til din have, altan eller potter

Og vi har alle udplantningsplanterne klar til salg! Porrer, kål, agurker, salat, ærter, krydderurter, hestebønner … i gamle skønne, ekstra velsmagende sorter.

Vi ses forhåbentligt snart
Fra landet hvor træerne har pyntet sig selv som brudepiger.
Camilla

Opskrifter på varme hveder, kørvelmayo og lagkage finder du her…

Del på Facebook

Find os på Facebook