Del på Facebook

Før julen

Julepynten til halv pris i både gårdbutikken og netbutikken!

Vi rydder lidt op før vi lukker ned for vinteren, så på lørdag kan man få vores fine, økologiske, udskårne, frosne lammekød med 25% rabat!

Økologiske pomeranserne og bergamotterne er kommet!

Og du kan læse mit kapitel om citrusfrugter fra min nye bog Abracadabra lige her…

Juleopskrifterne og hvordan du afvikler den store aften og lidt mere grønt – så vi også overlever julen – kan du også i år trygt lægge i mine hænder.

Du finder det hele her:

Den store julemenu

Tilbehør og julede grønsager

Hel safran

Og så har jeg fået fingrene i et parti meget aromatisk og ekstremt duftende hel safran fra Kashmir, som man kan få i netbutikken og gårdbutikken til 85 kr. pr. gram – et røverkøb for virkelig fin safran!

fuglebjerggaard.dk/netbutik/index.php?cPath=290

Gårdbutikken

Vi har åbent for sidste gang i år denne lørdag den 13. december 10- 16.00.

Her kan du få alt, hvad du skal bruge, knas, det fineste indpakningspapir og bånd, tørret frugt, pølser, krydderier, sukat og korender, bitre mandler og juleslik, min nye kogebog, ‘Abracadabra’, min julebog til 100 kr, gaverne, vores egne skønne tykke lammeskind, vores nykværnede mel, og ikke mindst julepynten, som denne dag er til halv pris.

Vi serverer en kop gratis kaffe, og man kan købe lidt julebag til eller min skønne brunkagedej, vanillekransedej og peberkagedej til at bage derhjemme.

Vores lammekød er på tilbud samme dag med 25% rabat.

Gavekvaler?

Hvis du ikke ved, hvad du skal give din haveven eller havegale familie, så vil jeg anbefale vores gode, grundige, sjove og indholdsrige havekurser; både til begyndere og dem, der ved det hele i forvejen Jeg underviser selv, og du kan se dem her…

Jeg har i år også en del kurser om konservering, pølsemageri, rugbrødsbagning, fermentering, syltning o.m.a., som jeg ved, at også mænd synes er sjovt, og meget om krydderier og mad fra fremmede kulturer, Jeg underviser selv, og du kan se dem alle sammen her…

Køb enten et netgavekort, så modtageren selv kan købe sit kursus for det, eller et gavekort med posten.

Eller måske min nye bog, Abracadabra, om krydderierne, maden, og røverhistorierne, som har fået en virkelig fin modtagelse, og som jeg er pavestolt over. Du kan købe den i netbutikken, i gårdbutikken og hos boghandleren.

Eller måske bare et gavekort til enten netbutikken eller gårdbutikken og planteskolen. Det kan man også bestille kurser for!

Så kan dine kære gå amok i frø og krydderier, planter og delikatesser og andet skønt uundværligt tjams fra min butik.

Bestil et gavekort her…

Før nytår kommer der et nyhedsbrev med alle mine nye frø, knolde, sære eksistenser i den botaniske verden, truede afgrøder og alle mulige andre planter, som jeg synes det er værd at dyrke – det er strengt forbudt at smugkigge allerede nu.

En rigtig glædelig jul
Camilla

Del på Facebook