Del på Facebook

Masser af gode nyheder

Min nye store bog om krydderierne

Abracadabra handler om krydderier i meget bred forstand, kan læses i sengen, fuld af opskrifter, røverhistorier og råvarer fra den vide verden.

Så er min nye bog om krydderiernes verden på gaden, og jeg er meget stolt og glad, nærmest lykkelig.

Den er præcis så smuk, som grafiker Hedda Bank, fotograf Anne-Li Engström og jeg har kæmpet for at den skulle blive. Helene Wagn, som er en vanvittigt dygtig redaktør, har nænsomt, men bestemt sørget for, at mine tekster også kan læses.

Du kan bestille den hos mig i netbutikken, evt signeret, du kan købe den i min gårdbutik – også signeret – og begge dele tjener jeg mere på, end hvis du køber den et andet sted (-:,

Ellers kan den fås hos samtlige boghandlere og bogwebbutikker.

Krydderisnak på Bogforum

Jeg er på Bogforum nu på søndag kl 13.20 og taler med Anette Vestergaard om bogen, maden m.m.m.

Nyt krydderi – chaisukker

I anledning af bogen har vi tryllet en ny krydderiblanding.

Chaisukker, som er nemmere at gå til end vores klassiske chaiblanding, som består af hele krydderier, man selv skal koge et vidunderligt koncentrat af.

Smagen er selvfølgelig lidt anderledes, når vi har malet krydderierne fint. Det er nemt, og dejligt. Sukkeret opløses direkte i varm the eller kaffe med mælk eller cacao for den sags skyld. Instant på en god måde.

Frøudsalg

Jeg har 250 forskellige sorter frø fra i år på tilbud i netbutikken til 10 kr. posen. Et godt tilbud må man sige.

Se udvalget her…

Vores egne skind af vore egne får

For første gang – og det er bestemt på tide – har vi fået udnyttet vores egne lammeskind til nogle virkeligt fine tykke, tykke vamseskind, og nogle andre som er kortklippede og kan vaskes i vaskemaskinen. De har som vores får mange farver, og de hverken kan eller skal konkurrere på prisen med de billige i Ikea, men nok på kvaliteten.

Kom og kig på dem i gårdbutikken.

Husk julemarkedet

Jeg minder om vores skønne julemarked, som er snart – den 29. november til og med den 7. december. Vi er i fuld gang med at forberede. Der er syltet græskar på 3 måder, lavet fermenterede grønne tomater, der er afleveret får og grise til slagteren som bliver til medisterpølser, spegepølser og merguez, vi blander krydderier, bager honningkager, rører julesennep, og nu skal vi til pyntningen, julekagerne, rødkålen og alt det andet.

Krydrede hilsener
Camilla Plum

Del på Facebook