Mææhhh og næææh!Rabat på blomsterløgI denne uge, frem til søndag kl 24.00 har jeg tilbud på alle mine fine forårsløg i netbutikken. Der er samme rabat i gårdbutikken nu på lørdag. Økologisk frossent lammekød med 25% rabat i gårdbutikkenVi har fryseren fuld af nyslagtede lam i mindre udskæringer. Tilbuddet gælder til det er udsolgt. Formentligt har vi nok til de næste to lørdage. Marken er fuld af skønne lam. De er velnærede, men ikke fede, og smagen har aldrig været bedre, hvis man skal tro både kokkene Søren Gericke og Frederik Bille Brahe, som er begejstrede for min lam. Halve grovparterede økolamMan kan nå at bestile et halvt lam til afhentning d. 22 oktober. De kan bestilles her… FåreklipningFårene bliver klippet lørdag 10-16.00. Kom og se på det, og få en pose uld med hjem, hvis du altså vil have det. AbracadabraMin nye store bog om krydderier – ‘Abracadabra’ – går i trykken i dag, og jeg har barselsnykker. Den blir smuk, forhåbentlig oplevelsesrig, og den er smaskfyldt med opskrifter på skøn krydret mad. Bogen kan forudbestilles her, signeret. Her får du et par smagsprøver fra Abracadabra med lammekød. Og jeg siger det, som det er: En kølle fra New Zealand, som har ligget i en fryser alt, alt for længe, er bare ikke det, der skal til. Gode, tågede efterårsdage
|