Sommernyhedsbrev

Kom og besøg os!

Særlige sommerferietilbud

Rundvisninger for børn hver søndag

Vi holder en gratis rundvisning for børn hver søndag kl 10.00 – hele sommerferien.

Besøg grislingerne, haven, lammene, og killingerne.

Selvpluk af skønne økobær

Så længe der er nogen at plukke, kan man komme i åbningstiden og plukke vores fine jordbær, hindbær, stikkelsbær, ribs, solstik og solbær!

Killinger

Vi har en overvældende masse helt vidunderlige killinger, som kan kæles og nusses, og som allesammen skal finde nye hjem lige efter sommerferien. Kom og nyd dem.

Mit Skandinaviske Køkken tilbud 150 kr.

Min bog om det skandinaviske køkken er på et helt særligt sommertilbud, så længe vi har dem. Normalpris 250 kr. Lige nu 150 kr. i gårdbutikken og i netbutikken.

Bagerbutik hele sommerferien

I sommerferien har vi nybagt brød af vores eget nymalede korn hver lørdag og søndag til at købe med hjem.

Grønt og krydderurter

Vi har økologiske grøntsager og krydderurter i butikken.

Cafe ‘Palais des Poulets’

Familiens datter Asta laver skøn mad, som hun serverer hver weekend. Nybagte kager og brød, salater fra haven, madder og mad som børn særligt godt kan lide. Hver lørdag og søndag. Servering både ude og inde.

Sommer-aftener på gården
Camillas Sommermad-grill-buffet.

2 gange i løbet af sommeren, d. 19. juli og den 2. august, har vi åbent lørdag aften. Vi serverer udendørs hvis vejret er til det, indendørs, hvis det ikke er.

Vi laver den skønneste grill med vores eget lammekød, fisk fra Gilleleje, nybagt brød, salater og grønt fra haven, og en overdådig dessert. Der er rigeligt, også til folk, som ikke spiser kød. Menuen – som er en buffet – koster 350 kr. Børn under 12 år er gratis, større børn 12–15 år halv pris. Vi serverer fra 18–21.00.

Drikkevarer a la carte.

Du kan bestille de ret begrænsede pladser her…

Butikken og planteskolen vil være åben til kl. 18.00.

Demo og smagsprøver på sommerdrikke fra haven

Asta serverer sommeren igennem de fineste safter, ice tea og cordials af blomster, blade og bær fra haven i ‘Cafe Palais des Poulets’. Den 19. og 26. juli viser hun – i forbindelse med ‘Smag på Nordsjælland Festivallen’ – hvordan hun laver dem, og der er smagsprøver af det hele, Tilmelding – som koster 5 kr. – her…

Lammekød

Vores lam er vokset meget hurtigt i år, og de første mange af dem er slagteklare. Ifølge Søren Gericke, som lavede den skønne mad til vores Sankt Hans-arrangenent, er vores lam ‘det bedste lammekød, han har smagt i mange herrens år, måske det bedste overhovedet’.

Man kan købe det i vores gårdbutik, og man kan bestille halve ferske, grovparterede lam i netbutikken til afhentning både i juli, august og i september.

Halve lam koster 90.- pr. kg.

Se mere her…

Krydderrubs til sommermaden

En relativt ny serie af mine krydderiblandinger, som jeg er meget stolt af. De er blandet specielt til stegt og grillet kød, fisk, og grøntsager. Du kan smage dem og købe dem i gårdbutikken, eller bestille dem i netbutikken…

Camillas sommermadopskrifter

Sommeropskrifter til sommermad på grill og i gryde, mest lam, men også makrel, kylling, marinader m.m.m.

Og husk, at vi har høstmarked d. 30. og 31. august.

God sommer
Camilla Plum

Del på Facebook