Jordbærselvpluk

Zefyr og Dybdahl er modne og dejlige! 45 kr. pr. kg.

Vi har selvpluk hver dag 10–16.00.

Resten af biksen har åbent lørdag og søndag 10–16.00.

Alle frø med 50% rabat

Alle frø i gårdbutikken sælges med 50% rabat, men kun i denne uge.

Gratis økologiske chiliplanter denne weekend

Nu er vi nået til, at vi forærer de sidste af vores chiliplanter væk efter samme princip som med tomatplanterne for nogle uger siden.

I de sidste mange uger har vi kørt en hollandsk auktion på vores chiliplanter med stadig faldende pris, og nu er vi nået til, at de er gratis i den kommende weekend.

Der er stadig masser af skønne sorter tilbage, men dog ikke de 130+, vi begyndte med, og de trænger til at komme i jorden nu.

Helt gratis er det dog ikke! Vi ved af erfaring, at vi har det lidt svært med gæster, som kun kommer for at få noget gratis og så går igen – ofte uden så meget som et nik (-:

Så lad mig sige det på en anden måde – og det er da heller ikke nogen hemmelighed. at vi meget gerne ser rigtigt mange gæster på gården i weekenderne.

At hvis du besøger vores sted næste weekend og nyder dyrene, haven, udsigten, duftene og stemningen…

Måske besøger vores dejlige café ‘Palais des Poulet’ for at spise en salat fra haven, et stykke hjemmebagtjordbærkage med jordbær fra marken, en pølsemad på hjemmebagt rugbrød med spegepølse af vore egne lam, drikke et glas hjemmelavet kombucha, hyldeblomstsaft, eller hjemmelavet cider, måske et glas icetea fyldt med aromatiske urter fra haven eller en kop kaffe.

Eller hvis du skule få lyst til at plukke jordbær i marken.

Eller måske lade dig inspirere i planteskolen hvor vi har alt hvad du skal bruge til et mere biodiverst haveliv, alt til køkkenhaven og rigtig mange spiselige planter i det hele taget, også til dit staudebed, eller krukker, gamle sjælne sorter af kål, salat, ærter m.m.m til udplantning, 6 sorter artiskokker, sommerblomster, spiselige stauder, sjældne frugttræer, flerårige grønkål og alle de sjældne og vidunderlige spiselige planter fra hele verden, du ikke kan få andre steder.

Eller hvis naturen går over optugtelsen i gårdbutikken og du køber noget nymalet mel, et glas nykogt rabarbersyltetøj eller en krydderiblanding med hjem.

Og kan fremvise en kvittering på mindst 100 kr., hvormed du har støttet vores fortsatte eksistens til de søde planteskolepiger, SÅ får du op til 10 gratis chiliplanter med hjem pr. familie.

De venligste hilsener
Camilla Plum

Del på Facebook