Pinseåbent og Sankt Hans Aften med Søren Gericke

Pinseåbent

Vi har åbent Grundlovsdag d. 6. og hele Pinsen d. 7., 8. og 9. juni kl. 10.00 til 16.00.

Frokost, dagens mættende, urteduftende salat, kaffe, kombucha, hjemmelavede safter og kager i cafeen.

Tilbud i planteskolen i Pinsen

  • Agurkeplanter, mange gamle sorter, asier og grønt køkkengræskar planter: 15 kr.
  • Chiliplanter, ufatteligt mange sorter: 40 kr., 3 for 100 kr.
  • Udplantningsplanter af kål i mange sorter: 15 kr.
  • Store flotte tomatplanter, mange sorter: 85 kr.
  • Aroniaplanter, 5 år gamle: 100 kr.
  • Solstikplanter, 5 år gamle: 100 kr.
  • Hasselnøddebuske, 5 år gamle: 100 kr.

Sankt Hans Aften hos os med Søren Gericke – NY og meget billigere PRIS!

Vi har sænket prisen. Det plejer jeg aldrig at gøre, og det betyder, at vi selv ikke kommer til at tjene en krone på denne aften, men det bliver en dejlig fest, og vi glæder os til Sørens skønne mad, masser af gæster, og al den stemning, der er Sankt Hans Aften ude på landet.

Nu koster det 500 kr. mod tidligere 750 kr.

Søren Gericke kommer og koger den skønneste, overdådige buffet med masser af grønt, så der også er rigeligt at vælge imellem til dem, der ikke spiser kød. Vi griller kød fra gårdens dyr og fisk fra Gilleleje, og serverer hjemmebagt brød af korn fra vores egne marker. Maden er overdådigt smagt til med urter og smågrønt fra haven. Grønt kommer fra os selv og fra andre lokale avlere, og der bliver al den jordbærdessert, man kan ønske sig, af bær vi har plukket samme morgen i marken.

Du kan komme fra kl. 16.00 og dase, nyde gården eller være med til at lave mad med Søren og Camilla eller vente til kl. 18.00, hvor vi serverer en sommerlig velkomstdrink. Kl. 19.00 spiser vi, og så tænder vi bålet og synger når det mørkner.

Det foregår i vores store smukke lade, som er pyntet og smuk til lejligheden.

Man må gerne slå telt op i haven, hvis man vil overnatte.

Og så kan vi byde på vores skønne gamle sorter Jordbær den 21. juni.

Den store Jordbærdag
Tre timer med jordbær til du segner

Vi dyrker fire gamle sorter, som bare smager langt bedre end dem man kan købe; Dybdahl, som får tårerne frem i øjenkrogen hos dem, der kender dette fantastiske lyse, søde jordbær, som smager af skovjordbær, Zefyr som er store, lyse og vidunderlige, Korona som har sin egen helt særlige jordbærsmag, mørkere og senere, og Senga Sengana, det eneste helt rigtige sene syltebær, røde hele vejen igennem, de er skønne med fløde, og det bær man bruger til det bedste, mest intense jordbærsyltetøj.

21. juni kl. 12–15.00 Rundvsning i jordbærrene. Camilla fortæller om dyrkning,,smag og sorter, og Camilla laver en stor kogedemonstration – live TV Køkken – med masser af mad med jordbær, både i det salte og søde køkken, med store smagsprøver til alle af det, hun fremtryller.

Kaffe, the og jordbærkage ved ankomsten inkl.

Man kan plukke jordbær til at tage med hjem i marken – udenfor programmet.

Du kan læse mere og bestille i netbutikken…

Sommerlige hilsener
Camilla & Co.

Del på Facebook