Det helt korte nyhedsbrev om tilbud på chili- og tomatplanter, chiliplanter i netbutikken og ikke mindst fest med Søren Gericke og Camilla sankthansaften

Nu skal de ud og vokse, og ikke stå og fylde i mit drivhus, så vi holder knaldende tilbudsweekend på Vores 260 sorter økologiske chili- og tomatplanter. Tilbuddet gælder kun den kommende weekend.

Tomatplanter

  • 1 stk. 50 kr.
  • 10 stk. 350 kr.

Chili

  • 1 stk. 60 kr.
  • 10 stk. 450 kr.

Og 5 tomater og 5 chiliplanter til 400 kr.

Og tilbuddet er som det står her. Det er hhv. 350 kr. og 450 kr. for hver 10 stk. planter du køber, nr. 11 og 12 osv. er ikke på tilbud. Det er de igen, når du når de 20 planter og så fremdeles.

Åbningstid: 10–16.00 både lørdag og søndag.

Se hele udvalget her…

Chiliplanter til døren

Nu kan man også få chiliplanter i netbutikken, lige til døren. Du kan se udvalget her…

Sankthansaften på Fuglebjerggaard med Søren Gericke.

Søren Gericke, et fyrtårn i dansk gastronomi, en god ven, og en af verdens dejligste og klogeste mænd, har lovet at komme her og lave en dejlig sankthansfest for os den 23. juni, hvor Søren, hans tro væbner Henrik og Camilla og Co laver vidunderlig sommermad, som vi spiser i den store lade. Der bliver mulighed for at komme og være med til at lave maden, hvis man har lyst, vi laver kæmpe bål i marken, og der bliver en endnu ikke helt fastlagt båltale, lygter i træerne, sang og kommers i det dugvåde græs til den lyse morgen.

Du kan bestille nu her

Der kommer et mere fyldigt nyhedsbrev om sankthans om et lille stykke tid, men der er begrænsede pladser, så vi tænkte, at dem, som var mest vilde, kunne bestille allerede nu og være sikre på en plads.

Børn, som kan sidde på skødet, kommer gratis med. Børn, der skal have deres egen stol, som er den begrænsende faktor, betaler fuld pris, hvis de er over 14, hvor de spiser mere end voksne, men halv pris, hvis de er små og nuttede og tydeligt ikke er 14 år.

Vi laver den skønneste buffet, masser af grønt, kød fra vores egne dyr, BBQ, fisk og dessert med vores egne jordbær til man segner lykkelig og mæt om i græsset. Der vil være masser af mad, også til dem, der ikke spiser kød.

Drikkevarer købes a la carte.

Mad, bål og båltale 750 kr.

Vi glæder os.
Camilla Plum

Del på Facebook