Nytårstilbud med de nye frø til 2014

Frøsæsonen begynder nu, og det er klogt at bestille tidligt. Vi har mange nyheder, men ikke så mange af hver, især ikke af de ting vi selv har opformeret. Pladsen er begrænsningen også her.

For at støtte op om denne gode tanke og gøre det nemmere at føre den ud i livet, har vi et par tilbud, som forhåbentligt er svære at modstå.

Nytårstilbud i netbutikken

ALLE kunder som køber frø inden nytår vil modtage 4 gaveposer med frø, afstemt efter hvad man ellers har bestilt, også selvom man modtager de andre tilbud.

De første 50 kunder, som køber frø, knolde og løg for mindst 1.000 kr., vil modtage et eksemplar af et meget fint værk udgivet af Plantedirektoratet og Gads Forlag, Danske anbefalede plantenavne, som må siges at være det autoritative værk om emnet.

Alle der køber for mindst 1.500 kr. frø, knolde og løg inden nytår får leveret dem fragtfrit. Vi refunderer simpelthen portoen. Og så får man jo også lige Danske anbefalede plantenavne og 4 poser gavefrø oveni.

Vores nye økologiske frø og planter

Vi har et fulstændigt mylder af nye frø og planter i år. De koncentrere sig om fire emner:

  1. Nye chilisorter
  2. Nye tomatsorter
  3. Nordiske krydderurter, vilde planter, bær og grøntsager
  4. Spændende grøntsager, rodknolde, spiselige blomster m.m.m. fra Sydamerika og omegn

Du finder det hele i netbutikken…

Dyrk en sydamerikansk køkkenhave

Chili, tomater, majs, bønner, græskar, kartofler, solsikker, zinnia, tagetes, oka, dahlia, utroligt mange af de planter vi dyrker – og spiser – stammer fra Mellem – og Sydamerika. Man kan dyrke dem på den kloge måde de dyrker dem på i Sydamerika og skabe et frodigt, knaldkulørt, eksotisk bed lige ude i haven. Læs om dyrkningen og planterne her.

Hvis du vil se alle vores nyheder på én gang, så søg på NYHED

Læggekartofler og stikløg

I år kan læggekartofler og stikløg bestilles allerede nu. De leveres i januar, om vejret arter sig.
Se her…

Ferskt økologisk lam

Vi slagter lam midt i januar, og de kan købes i netbutikken i form af halve grovparterede lam til afhentning ugen efter, for de skal lige hænge først.

Glædeligt og frodigt nytår
Camilla Plum

Del på Facebook