Ekstra julemarked på Fuglebjerggaard

Vi holder da bare et julemarked til!!!
Den 15. og 16. december kl. 11.00 til 19.00

Fredag den 30. november og lørdag den 1. december afholdt vi et meget velbesøgt, smukt og hyggeligt dejligt julemarked, men det viste sig, at være alt for lidt. Vi burde også have afholdt det søndag den 2. december. Ikke mindst fordi mange ikke kan om lørdagen.

Det råder vi nu bod på med et lige så skønt helt ekstra julemarked lørdag den 15. og søndag den 16. december – begge dage fra kl. 11.00 til 19.00.

Det viste sig også, at det faktisk er allermest fortryllet, når det er blevet mørkt, og alle lysene og bålfadene glimter i mørket, så vi holder simpelthen åbent lidt længere, end vi plejer.

Tag børn og gamle med, gå en tur i vinterskoven, og kom forbi og nyd vores fine, julepyntede, duftende gård.

Nisserne har invaderet vores brændestak – og har deres helt eget liv derude.

Julekrybben er så fin som altid, stillet op til at beundre i cafeen.

En herre med røde træsko, rødt tøj og stort hvidt skæg er landet noget hovedkuls i vores ellers så fine iskiosk.

Grisen Sveske kan kløs bag ørene ude i køkkenhaven, som hun er ved at endevende fra en ende af.

Fårene og køerne luner sig i halmen.

Krydderiværkstedet er åbent, pyntet og duftende. Her rister og blander vi krydderier, og man kan købe alle krydderier med hjem til julens bagværk, mad og gaver.

Det arabiske bryllupstelt er oppe og lunet op, og her kan man spise bagværk fra bageriet, drikke kaffe, gløgg og chai., og spise en skøn flæskestegssandwich, eller krydret græskarsuppe fra cafeen.

Cafeen serverer byens bedste chai, og vores vidunderlige æblegløgg, saftige flæskestegssandwich, krydret græskarsuppe, øl, vin, kaffe og bagværk.

I bageriet er der trængsel og alarm, vi bager rugbrød og julekager, honningkager, langtidshævede brød, grovbrød, krydrede æbleboller, birkessnegle, æblekager og mange andre skønne ting til at spise med det samme eller tage med hjem, og har småkagedejene klar til at tage med hjem og bage selv.

Butikken er åben med julemad, gaver, hjemmelavde delikatesser, legetøj, julepynt, julepynt, julepynt, grønt og frugt, tørret frugt, ænder, koge- og havebøger, mel og bagegrej, skarpe knive, taginer og marokkanske fade, lys og syltetøj og alt hvad ens julehjerte ellers kan begære.

Resten af december har vi åbent i butikken og bageriet fredag og lørdag 10–16.

Bestil juleanden nu: Fersk, kødfuld og til afhentning den 22. december. Se netbutikken…

Se vores skønne julepynt, lys og gaver i netbutikken…

Økologisk pomerans

Nu har vi friske, økologiske pomeranser i både gårdbutikken og i netbutikken.

Juleopskrifter fra Camilla Plum

Det er ikke jul endnu, og de traditionelle juleopskrifter kommer i et senere nyhedsbrev – men altså inden jul. Her er lidt sprødt knækbrød, en ny delikat småkage, panforte, oget par virkelig gode, varmende og rimeligt billige retter…

Del på Facebook