Camila Plums Planteskole

Den spiselige Have til dig selv og alle de dyr der også bor i den

På gården har vi den fineste lille, men meget velassorterede Planteskole, med speciale i alle slags spiselige planter, rigtig mange vilde planter, og planter til den insektvenlige have. Sjældne arter og sorter, gamle sorter, og først og fremmest de mest velsmagende vi kan finde i verden. Vi har et meget stort udvalg af frugttræer, også dem du ellers ikke kan finde, bærbuske, klatreplanter med spiselige frugter og bær, spiselige stauder, flerårige grøntsager, planter til skovhaven, permahaven, køkkenhaven, og smukke nytteplanter til prydhaven.

Økologiske Krydderurter

Har vi mange sorter og arter af, både alle dem du kender og en masse du nok ikke kender, de kan også købes i netbutikken. men det er allerbedst at komme forbi planteskolen og dufte og smage på dem.

Økologiske udplantningsplanter

Vi må erkende, at mange har mere lyst end tid til at dyrke grønt og urter, og derfor har vi simpelhen køkkenurter som salat, hestebønner, rødbeder, ærter, kartofler, løg, jordskokker, mmm, i store potter, lige til at dyrke hjemme i haven, i byen, eller hvor man nu trænger til dem. Det er gamle sorter, som smager skønnere, har flere indholdsstoffer, og er mere modstandsdygtige end dem du ellers kan få, og udover tomat og chili planter har vi mange andre planter til drivhus og køkkenhave.: Artiskokker, porrer, selleri, løg, agurker, meloner, auberginer, bønner, Pralbønner, sommerblomster, m.v. - alle i mange og usædvanlige sorter. Beregnet til at plante ud i din have. Vi har masser af chili- og tomatplanter i sæsonen løg, knolde og løgplanter, læggekartofler, sætteløg, alt efter sæsonen. Det meste kan du se i netbutikken, men vi har naturligvis meget mere at vælge imellem, i den virkelige planteskole. hvis du kommer her og besøger os.

Efter sæson har vi Løg, Knolde, læggekartofler, stiklinger, podekviste, græske potter, plantejord, kurve, gødning, og alt muligt andet havegrej

Planteskolen på nettet

De fleste af alle de vidunderlige planter vi har kan du også købe i netbutikken. Hvor vi også sender frø,lægekartolfer, stiklinger, podekviste, havegrej og andet herligt havehalløj til døren.
Besøg netbutikken

Vi må erkende, at mange har mere lyst end tid til at dyrke grønt og urter, og derfor har vi simpelhen køkkenurter som salat, hestebønner, rødbeder, ærter, kartofler, løg, jordskokker, mmm, i store potter, lige til at dyrke hjemme i haven, i byen, eller hvor man nu trænger til dem. Det er gamle sorter, som smager skønnere, har flere indholdsstoffer, og er mere modstandsdygtige end dem du ellers kan få.

Bær og frugter fra Fuglebjerggaard finder du her.
Krydderurter fra Fuglebjerggaard finder du her.
Økologiske spiselige knolde, løg, rødder og rhizomer fra Fuglebjerggaard finder du her.

Desuden er der vores frø: Økologiske frø både i netbutikken og i gårdbutikken. Landets største udvalg af økologiske frø. Til din have, dine potter, din altan og dine venner.

En stor del af vores økologiske frø stammer fra vores egen frøproduktion, her i haven. Alle frø til chili og tomater, mange bønner, sære planter, ærter, stauder og sommerblomster stammer fra vores myldrende have og drivhuse.