Flere krydderier og opskrifter…

Krydderierne kan købes i netbutikken…

Timutpeber

Til 3-4 personer i to dage

  • et halvt lille hvidkål eller rødkål
  • 2 dl æbleeddike
  • 75 g rørsukker
  • 1 spsk. salt.
  • 4 spsk. revet ingefær
  • 6-8 fintskårne chili, uden kerner og frøvægge
  • 2 fed fintskåret hvidløg
  • 2 hele stjerneanis
  • 1/2 tsk let knust timutpeber

Snit kålen fint, bland med resten af ingredienserne i en stor skål.
Kram kålen med hænderne til den slipper væden, det er enormt sjovt, den forandrer sig i løbet af nogle minutter fra stive kålpinde, til sprøde og medgørlige syltede kålstrimler.

Spis med det samme, eller over den næste uge. Salaten holder sig meget fint i køleskabet.

Spis til alt asiatisk, og alt hvad man ville spise agurkesalat til.

Flere krydderier og opskrifter…

Krydderierne kan købes i netbutikken…