Julemarked på Fuglebjerggaard

Den 28. november til og med den 6. december 2015
Hver dag kl. 10–16.00.

Gratis rundvisning lørdage og søndage, hvor vi fodrer dyrene kl. 10.00.

Vi serverer den herligste mad. Julet, uden at det er for meget, bl.a af vores egne skønne grise, lammemedister, fermenterede grøntsager, grønkål, æbler, peberod…Marokkansk suppe – uden kød- og en Tallerken med Kun det grønne, til dem der ikke spiser kød

I weekenderne serverer vi i vores store, lune, pyntede drivhus – i hverdagene serverer vi i restauranten.

I hverdagen er der mere stille og roligt, så kom der, hvis du ikke er til trængsel og alarm.

Vi har butikken fyldt med den sjoveste og fineste julepynt, gaver man faktisk har brug for, økologisk julemad, kød og charcuteri, alt til den økologiske jul. Vi binder kranse og dekorationer i plantebutikken og har juleblomster og pyntegrønt af de mere usædvanlige slags. Vi bager brød og kager i bageriet, og i traktørstedet er den skønneste kryddeributik, som dufter over hele gården, hvor vi rister og blander krydderier, Iestauranten kan man spise den bedste julemad, og så kan man gå en tur og besøge dyrene, skoven, haven, markerne, og nyde vinterfreden.

Hvis man er mere end 8 stykker, kan man bestille bord på mail til kontor@fuglebejrggaard.dk

Nyhed!

Sidste år holdt vi en privatfest i drivhuset efter julemarkedet. I mørket var haven oplyst af lanterner, drivhuset strålede med hundredevis af levende lys og lyskæder, og inden i huset var der lunt og duftende. Halm på gulvet, fint julepyntet, og det var fuldstændigt eventyrligt.

En helt særligt lykkelig aften i eventyrland, og i år åbner vi for publikum, for det er for godt til at gå glip af.

Lørdag den 5. december har vi juleaften-åbent i i det store, lune drivhus – illumineret og eventyrligt serverer vi den skønneste julebuffet, fisk fra Gilleleje, egen grisebasse, egne lam, masser af kål, rodfrugter, krydderier, vintersalater og desserter.

Kl. 19.00 den 5. december.

Buffeten koster 350 kr.

Drikkevarer a la carte.

Man kan bestille billetterne her…