Bøger af Camilla Plum

Bøgerne kan købes i Landhandelen i Jægersborggade 17, og i netbutikken. Hvor du kan få dem signeret.

Bøger som er udsolgt fra forlaget kan du være heldig at finde i antikvariater, især på nettet. Vær sød ikke at spørge os, for vi har dem ikke.

Camillas Køkkenhave

Turbine 2021

Camillas genoptrykte store bog om at dyrke din køkkenhave.

Høst

2018

En bog om efterårets glæder, råvarer, opskrifter, om at finde mad i naturen, fermentering, svampe, vildt, kastanjer, kvæder og mange andre skønne sæsonvarer.

Download smagsprøve her

Du kan bestille Høst nu og få den signeret.

Turbine forlag 2018.

Mors mad: SOMMER

2017

En bog om sommerglæder og sommermad, krydderurter, tomater, om at fiske, sanke, plukke. Nye kartofler, sommermad, om at sylte, om kombucha og kefir, bær og hyldeblomster, mmm. Camillas børn Asta og Niels har også leveret et par kapitler til bogen, om deres særlige kompetencer.

Du kan bestille Sommerbogen nu og få den signeret.

ca. 300 sider med fotos af Anne-li Engstrøm, Gads forlag.

Sylt! Tomat Chili

Hver sensommer og efterår bugner drivhuse og haver af alt for mange chili og tomater på een gang, her er en lille bog om vidunderlige måder at få dem til at holde sig på, til trangere og mørkere tider. Og nogle fine retter du kan lave med dine hjemmesyltede sager.

Bestil bogen i netbutikken

Ælle Bælle Frikadelle

Helt ny og gennemrevideret 3. udgave af den populære bog fra 1997, der har placeret sig som en klassiker med stadig appel til nye generationer af forældre.

Bestil den her

Sødt

Ny udgave af Camillas hyldest til alverdens søde desserter, frugter og bær, kager og is. En stor samling af desserter. Illustreret med mange fotos.

Gyldendal
232 sider.

Kan købes her.

Et Ordenligt Brød

En grundig bog af Camilla Plum om alle former for brød, med afsnit om dyrkning, mel, hævemetoder, kornsorter, og arter, og anvendelse af brød i maden.
Bogen kan bestilles signeret.
Gyldendal
269 kr.

Bestil bogen her

Cook Scandinavian

Med sektioner om grøntsager, krydderier, urter, bær, frugt, kød, fisk, skaldyr, æg og sæsonbestemt bagning er dette den ultimative guide til skandinavisk madlavning.
Den indeholder 100 essentielle ingredienser og 300 opskrifter udvalgt af Camilla Plum.

Bestil den hos Saxo