Både Camilla og hendes sønner Niels og Carl afholder bagekurser på gården, og drengene også kurser i stenovnsbygning og -bagning. Se mere her….

Niels og Carls bagebog Zen og kunsten at vedligeholde en surdej kan fås hos boghandleren, i gårdbutikken og i netbutikken.

 

Artikler om bagning

Nye brød
Om bagværk
Bagning med bageferment
Surdej

Bageprodukter fra Fuglebjerggaard

Surdej fra Fuglebjerggaard
Bageprodukter fra Fuglebjerggaard
Mel, korn og bageprodukter

 

Ny kagebog af Camilla Plum

Jeg har skrevet en ny bog om mit livs kager. Dem jeg elsker bedst, og dem andre er vilde med. Det er kager, jeg har serveret for min familie og venner og i alle de cafeer og trakatørsteder, restauranter og cateringer jeg har haft i mit liv. Det er enkelt – det meste af det – gode grundopskrifter, masser af frugt og bær, krydringer og især masser af smag. Til gengæld er jeg ikke så vild med perfektion og husblas, så mine kager ligner noget man selv kan lave derhjemme uden at få nerver.

Bogen udkom 1. september 2012 og koster 270 kr. Køb den i netbutikken…

Hent en smagsprøve her…

Camillas bagebog

Nu i 10 oplag, Et ordentligt Brød, 269 kr., Gyldendal. En grundig bog om hvorfor og hvordan man bager.

Kan købes hos boghandleren, i Netbutikken og i Gårdbutikken.

Bageskole hos Camilla Plum

Hvis du vil på bageskole hos Camilla Plum, så kig ind i vores NetButik under 'kurser'

Bage-TV: Opskrifter fra »Boller af stål«

I flere omgange har DR2 sendt en serie på 6 programmer Boller af Stål, hvor Camilla bager igennem. Du kan finde opskrifterne til programmerne ved at klikke her:

Fransk bondebrød med surdej, Høstbrød af italiensk foldedej, Nix pille brød

Slaskebrød af Ølandshvede, Langtidshævet fuldkornshvedebrød, Speltbrød med kold forhævning

Bagefermentbrød, Naturgærsbrød, Flute,  Ciabatta med gær

Bread & butter, Frugttoast, Panzanella, ’Kornotto’, Kornsalat ,Majsbrød

Mogens rugbrød, Old school rugbrød, Langtidsbagt rugbrød

Fødselsdagsboller, Festboller, Luciaboller, Naan, Birkessnegle ,Kanelsnegle, Kanelbrød, Brunsviger, Æggeboller fra Balkan