Nyhedsbrev nr. 35 juni 2007 fra Fuglebjerggaard

sommer pluk-selv

Vi prøver igen!  se:*

 

 

Jordbærarrangement 
med smagsprøver
med Camilla Plum


lørdag den 23. juni
12.00-14.00

Camilla viser rundt i haven og demonstrerer et par tilberedninger med jordbær med tilhørende smagsprøver. Mulighed for at plukke jordbær til Sankt Hans Aften. 100.- pr næse.

Begrænset deltagerantal
Se mere på
http://www.fuglebjerggaard.dk

 

 

 

Nyt fra Bryggeriet:

Bryg 43 på trapperne eller rettere på hylderne lørdag den 16. juni.

Husk tilmelding og sæt kryds i kalenderen, hvis du vil opleve årets humlehøst (25. august eller 15. september), se mere her

 

Jordbærrene er plukkemodne!

PLUK SELV

Kom og pluk dine første Dybdal, denne fantastiske sort, som har været en selvfølge til danske sommermåltider i langt over 100 år!!

Og Zefyr er klar mens Korona og Senga Sengana nærmer sig.

Det er utroligt tidligt iår og samtidig begynder skoleferien en uge senere end den har gjort siden ruder konges tid. Derfor er det bare med at se at komme i jordbær-plukningshumør mens jordbærrene stadig er søde og solmodne.

Så længe vi har jordbær i marken til selv-pluk kan du komme hver dag uindtagen søndag, hvor vi holder helt lukket. Ellers er butikkens normale åbningstid lørdage fra kl. 10-16.

Pris 20 kr pr. bakke á 500 g.

Og hvor længe varer jordbærsæsonen?

Det ved kun vejrguderne men ca. 4-5 uger frem til midten af juli. Naturen har fået et klart budskab fra det globale klima om at skynde sig. Ophedningen speeder naturen op og alt er langt forud for normale datoer. Således også jordbærrene.

Og så har vi rabarber og stikkelsbær, kartoflerne er lige ved at være der mens hindbærrene lader vente på sig, som de skal.

Det var alt for denne gang. Følge med på http://www.fuglebjerggaard.dk

De bedste hilsner

Per og Camilla

 

*
Dette nyhedsbrev er en ren gentagelse af et ugegammelt forsøg. Cyberspace har drillet og uden at vi kan se det præcist , ved vi at mange ikke har modtaget det. Derfor denne gentagelse: For at vi kan få det glade budskab ud og samtidig opleve at vores nye system fungerer