NYHEDSBREV 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STORT ØKOLOGISK JULEMARKED PÅ FUGLEBJERGGAARD

Første weekend i advent, lørdag 30/11 og søndag 1/12 kl. 11-17 

 

Hyggeligt julemarked for hele familien på Fuglebjerggaard. Underholdning for børnene i traktørstedet med kagebagning og julehygge.

Kl. 12 er der fodring af dyrene sammen med børnene. Begge dele er gratis.

Restauranten serverer dejlig, lidt utraditionel julemad, skønne kager, spændende kolde øl, varme drikke for børn og voksne. Mølleriet er åbnet og i bryggerset er der bagerbutik og varm toddyoase. Der bliver røget fisk i det fri, både til at tage med hjem og spise på stedet.

Butikken bugner af alle former for delikatesser, slik, juleknas og julekager, alt til julebagning, Fuglebjerggaards gode mel, hævekurve, krydderier, og Camillas kogebøger. Mad i lange baner, gæs, ænder, gris, kalv, okse, lam, pølser, charcuteri, hjemmelavede specialiteter, gaver og saml-selv gavekurve med temaer, F. eks honningkurven med engelsk honningøl, honningsæbe, honning, og honningkage. Eller rosenkurven med rosenvand, rosensæbe, tørrede rosenblade til the og madlavning og rosenmarmelade……….

Der kommer gæster med boder med vin og forskellige julegaver.

 

 

BUTIKKENS ÅBNINGSTIDER

 

Butikken har julelukket fra 23 – 27 december, begge dage incl.

Ellers åben hver dag hele året kl. 11-17

 

 

Med kærlig hilsen alle os på Fuglebjerggaard

Camilla Plum & Per Kølster 

 

 

 


Mere information på
www.fuglebjerggaard.dk

 

F U G L E B J E R G G A A R D

HEMMINGSTRUPVEJ 8    3200 HELSINGE

TLF.  48  39  39  43 

 

 

Ønsker du ikke i fremtiden at modtage nyheder fra os, vil vi bede dig gøre dig den ulejlighed at gå på nettet på www.fuglebjerggaard.dk under ”nyhedsbrev” og udfylde afmeldingsskemaet, så vil du blive slettet fra listen.