Nyhedsbrev nr. 33
maj 2007
fra Fuglebjerggaards blomstrende forårsbondeland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er i et it-vadested.

Nyt system

Dette nyhedsbrev er en revideret udgave af det samme, som blev forsøgt udsendt for et par uger siden. Men ak og ve! Vores hæderkronede system bukkede under for programmeringsknuder, så det kun endte hos en lille del af hele vores kartotek - trods to forsøg. Derfor har vi valgt at skifte system.

Dette er således premieren, og vi beder til, at vores hjælpende ånder holder hånden over os og lader nyhedsbrevet lande på skærmen hos vores adskillige tusinde venner, bekendte, kunder og andre nysgerrige.

NetButik

Og ikke nok med det: Samtidig kaster vi os også ud i at åbne vores NetButik. Fra og med i dag ligger vores frø, kurserne og gavekort til bestilling og betaling i net-butikken. Vi håber hermed, at det bliver nemmere for begge parter. Held og lykke! Vi glæder os til at bruge det nye system.

Ekstra butiksdage og masser af planter

Maj står i planternes tegn, butikken bugner af vidunderlige udplantningsplanter af tomater, chilier, blomster o.s.v.

GårdButikken har som sædvanlig åbent lørdag 10-16
Også åbent extra
*Kr.Himmelfart torsdag-fredag den 17. og 18. maj kl 10-16
*Grundlovsdag tirsdag den 5. juni kl. 10-16.

Havevandring med Camilla Plum og kaffe og kage
Lørdag d. 19. maj kl. 12.00-13.30 (udsolgt) OBS! Gentages extra:
Lørdag d. 19. maj kl. 14.00-15.30

Og
Lørdag d 2 Juni 12.00-13.30 (udsolgt)

Jordbærarrangement med Camilla Plum og smagsprøver
Lørdag d. 23. juni, 12.00-14.00
Camilla viser rundt i haven, og demonstrerer et par tilberedninger med jordbær, med smgasprøver. Mulighed for at plukke jordbær til sankt hans aften- om vejret vil.
 
100.- pr næse, forhåndsbetaling og tilmelding nødvendig. Se mere her om arrangementer mv.
 

 

Bryggeritur, øl, smagning og ølbog med Per Kølster

Fredag 18. maj kl. 14-16 arrangerer Politiken Plus (se mere her http://web.politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=493201) en rundvisning i bryggeri, maltloft, humlemark, bygmarken med tilhørende smagsprøver på øllet i selskab med Per Kølster. Bestil her : http://www.politikenbillet.dk

TV fra haven

DR2 fortsætter med programmet 'Camillas have' næste søndag 20.30 og senere igen efter ferieperioden kommer der flere programmer.

 

Forårshilsen

 

Alt efter humør kan man godt bekymre sig over snart flere måneders tørke, ekstrem varme og syrener der springer 3 (!) uger for tidligt ud. Så meget desto vigtigere er det at forfølge ambitionerne om at forvalte et stykke dansk muldjord i overensstemmelse med de grænser Moder Jord selv har defineret. Vi hilser økologiens fremmarch velkommen og håber på endnu flere entusiastiske gæster!

 

Varme forårshilsner

Camilla og Per