Alle bøgerne kan købes hos boghandleren, i Gårdbutikken, eller i netbutikken. (Klik her)

 

Camillas  Nye Bog Om at dyrke din køkkenhave

Peoples Press 299,–
420 sider.

Ny, Dansk udgave 'Mit skandinaviske køkken' 250.- Politikens forlag


Camillas Plums nye bog: ’The Scandinavian Kitchen’

udkommet på det engelske forlag Kyle Cathie

JUL
af
Camilla Plum

Pragtfuldt illustreret kogebog med alskens godt i såvel den traditionelle som den eksotiske version af julens dejlige mad akkompagneret af anekdotestof om oprindelsen af råvarer, retter og traditioner.

Udkommet på Politikens Forlag, oktober 2007

Pris: 299,- kr

 

Camillas havebog

Om bogen:
En inspirerende, ligetil, ligefrem og helt nede i jordhøjde bog, om hvordan man gør sit haveliv sjovere og mere frodigt.

Om basale teknikker som frøsåning, forkultivering, stiklinger, drivhuse og krydderurter, om masser af blomster og grøntsager, buketter og frøtagning, og om hvad der er værd at plante og spise, når man dyrker have i dybeste alvor og for sjov.
Bogen er en opfølgning af de populære haveprogrammer på DR2 fra Camilla Plums have, sendt i 2007. Bogen følger en hel vækstsæson i haven på Fuglebjerggaard fra de første frø til den bugnende høst. Dette er ikke et skønmaleri, men glæder og sorger, dræbersnegle og oversvømmelser, præcis som virkeligheden former sig i rigtige, levende haver. 
Bogen er på ingen måde et opslagsværk eller leksikal "tour de force" i havekunsten, men en god støtte til de første spæde skridt i haven og ekstra inspiration til gamle haverotter

 

Forord af Søren Ryge Petersen – se det her http://www.fuglebjerggaard.dk/Camilla/havebog/2009forord.htm

MORMORS MAD
 
er en lile bog om den mad vi elsker at spise, spidskål, jordbær, labskovs, kalvekoteletter, oksesteg, sild og torsk med det hele, bankekød og leverpostej, svampe , vildt, julemad, småkager, brød, grøntsager og snaps, mad der  rummer tradition og dansk madkultur, men samtidig er indbydende, grøn  og frisk så vi har lyst til at spise den. det er en god bog til store børn de rflytter hjemefra, men men risikrer at de ikek engang gider komme hjem for at spise... eller til en dag hvor man bare skal ha noget helt uden spidskommen og citrongræs. det er også en fin gave til  danskere i udlandet.

Politikens Forlag


129,- kr 

 

BLOMSTRENDE MAD

En lille bog om glæden ved at parfurmere og pynte sin mad med blomster, her er dyrkningstips, op opksirfter på al slags mad med talelrkensmækkere, roser, lavendler, georginer, glasdolus, dagliljer... Det bliver ikke yndigere..

Politikens Forlag

149,- kr

BLOMSTER

CAMILLA PLUM

POLITIKENS FORLAG

299 KR

 

Se Søren Ryge Petersens anmeldelse til Politiken
her

ÆLLE BÆLLE FRIKADELLE

CAMILLA PLUM

GYLDENDAL

249 KR

 

 

SØDT

CAMILLA PLUM

GYLDENDAL

299 KR

ET ORDENTLIGT BRØD

CAMILLA PLUM

GYLDENDAL

269 KR