Spicy Dip Mix

 

Spicy, men ikke stærkt, Til dips, både til chips, grøntsagsstænger, grissini mv.

Det bliver også et meget fint tilbehør til røget kød, eller til grill.

Du kan blande dip mixet op i drænet yoghurt, Ricotta, hjemmelavet mayo, creme fraice eller en blanding.

Krydderiblandingen er også meget fin til at blande i Tahinsaucer, som man bruger i hele Mellemøsten på samme måde som man bruger raita i indien. Som sauce til falafler, grillet lam, fisk eller grøntsager.

Tahinyeh

til 10 personer

1 l sødmælks yougurt, 3 spsk Raita Dip Mix, 2 dl tahin, saft og revet skal af 2 citroner, 1 helt knust hvidløg, 2 spsk salt , 2 spsk sukker

Rør det hele sammen, Fortynd evt med vand til saucekonsistens.

Enkel Tahinsauce

1 dl lys tahin røres med saft af 1 citron, 1 spsk Raita dip mix , og vand nok til det får saucekonsistens.